Op zoek naar tent?

tent
Bell tent.
De Bell tenten zijn dan ook zeer geliefd bij een brede schare fans: gezinnen met kinderen, liefhebbers van natuurlijk kamperen én hippe festivalgangers. De Bell tenten van urbans and indians worden gemaakt door Canvas Camp. Het canvas-katoen van de Canvas Camp Bell tent staat bekend om zijn ademende karakter, waardoor het nooit klam of benauwd wordt in de tent.
Tenten voor elk type vakantie, verkrijgbaar bij De Wit Schijndel.
Kies een categorie. Alle artikelen in Tenten. Pop up tent. 1 persoons tent. 2 persoons tent. 3 persoons tent. 4 persoons tent. 5 persoons tent. 6 persoons tent. 8 persoons tent. 10 persoons tent. Alles in tenten Merken. Alle merken in tenten.
Overnachten in de Tree Tents Domaine des Grottes de Han.
Tree Tents overnachtingen volzet t.e.m. De reserveringen voor 2022 gaan eind december 2021 begin januari 2022 van start. Breng de nacht door in een Tree Tent, in het hart van het Wildpark! Bewonder de prachtige panoramas van de oude vallei van de Lesse.
Hoe kies ik een nieuwe tent? Kampeerder België.
Een licht gewicht is dus handig, maar bedenk vooral in wat voor klimaat jij je tent meestal wilt gebruiken. Hou er ook rekening mee dat een lichtere tent meestal veel sneller verslijt dan een iets zwaardere tent, terwijl ze in verhouding zeker niet goedkoper en soms zelfs duurder is.
Tent - Wikipedia.
Kampeerder A gebruikt zijn tent om met het gezin op één en dezelfde plek op een camping te staan, beschikt over een ruime auto en is gesteld op comfort: een grote tunneltent, dan wel een bungalowtent, lijkt aangewezen. Kampeerder B zoekt een tent om met partner op de fiets te trekken.
Nieuwe tent kopen? Wij helpen jou op weg A.S.Adventure.
Voor elk avontuur hebben wij de geschikte tent in ons aanbod. Ga je binnenkort gaan kamperen en moet je nog een nieuwe tent kopen? Voor je in ons aanbod kampeertenten duikt, zetten wij voor jou nog even de belangrijkste zaken op een rijtje. Alle tenten accessoires. Welk type tent moet ik kiezen? Voor een nachtje op een festivalcamping heb je uiteraard een ander type tent nodig dan wanneer je gaat kamperen met het hele gezin. Met deze tips kies je de ideale tent voor jouw volgende kampeervakantie. Bestaat uit twee bogen die elkaar kruisen, en waar de binnentent is wordt opgehangen. Daar overheen wordt de buitentent opgespannen. Zeer handig als je op een oneffen terrein kampeert. Dankzij de zelf-dragende structuur van heb je weinig plaats nodig om deze tent op te zetten.
Tunneltenten Familietenten - The Camping Store.
Safarica Tent Chicco 3 Tc Indian Tan/dark Grey. De Chicco 3 TC tunneltent voor 3 personen is gemaakt van technisch katoen en biedt een uitstekende ventilatie, De Chicco 3 TC tent heeft. Safarica Tent Chicco 2 Tc Indian Tan/dark Grey.
Camp Gear Tent Festival 2 Persoons - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis. Nee. Nee. safeshop logo.
Met een gewicht van 2,1, kilogram is de tent geschikt om mee te nemen op fietsvakanties of voor tijdens festivals. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen zet je hem gemakkelijk op. Je slaat de ringen op de hoeken van de tent met haringen in de grond.
Redverz Solo Expedition Tent Allroadmoto.
Wordt geleverd met scheerlijnen en spanners, haringen, zakken voor de tentstokken, zakken voor de haringen en een makkelijk te gebruiken tentzak waarmee de ingepakte versie van de tent nog kleiner is. De tent biedt diverse opbergmogelijkheden, namelijk opbergvakken aan de binnenzijde van de tent en lussen waaraan u tassen kunt hangen.
Tenten en vloeren Verhuur Feestmateriaal Remmerie.
Van piramide-tenten, stretchtenten en vouwtenten tot heuse booghaltenten. Zo blijven je gasten droog tijdens je feest of event en heb jij geen zorgen meer. Booghaltent 10m breed. Pagodetent 6 x 12 m. Booghaltent 15m x 40m. Stretchtent 6x8m zwart. Booghaltent 15m x 15m. Aluminium Booghal tent met cassettevloer. Luifel tent 16m x 6m zonder planché. Pagodetent 6 x 6 m. Vouwtent zwart 3 x 3m. Vouwtent zwart 3 x 45m., Vouwtent zwart 4 x 4m. Booghaltent 15m x 10m. Plankenvloer/ planché prijs per m 1 plaat is 3mx1m. Prijs is per vierkante meter. Planché op liggers 6m x 12m. Planché op liggers 6m x 6m. Cassettevloer / m2. Strechtent 6x6m wit. Bar en koeling. Tenten en vloeren. Springkastelen en attracties. Bar en koeling. Huur al uw feestmateriaal via Verhuur Remmerie uit Kortrijk. Wij verzorgen al uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party's, verenigingsactiviteiten, met stoelen, tafels, bestek, glazen, tot in de puntjes. Onze service en inzet zijn onklopbaar! Alle prijzen excl. btw 21% en gelden voor een volledig weekend te gebruiken.
Coco Sweet tent Floreal.
Coco Sweet tent. Deze knusse tent biedt een mooie wisselwerking tussen het authentieke kampeergevoel en het eigentijdse comfort. Het unieke ontwerp en het gebruik van materialen zoals kokosnoothout en canvas zorgen voor een aparte beleving in het midden van de natuur.

Contacteer ons