Op zoek naar chalet?

chalet
Chalet Wolvin Chalet Pidoux.
Home Vakantiehuizen Chalet Wolvin. Het chalet bevat.; Entree met trap naar de verdieping. Badkamer met douche/wasbak/toilet. Slaapkamer 2 persoonsbed 1.80 x 2.00 met matrassen 0.90 x 2.00 meter balkon. Slaapkamer 2 persoonsbed 1.80 x 2.00 met matrassen 0.90 x 2.00 meter balkon.
Top vakanties Durbuy Chalet Erica.
Foto's' Kalender Tarief Wellness Roos Chalet Erica Contact. nl fr en de. Chalet Erica Bomal-sur-Ourthe, Ardennen is een knusse vakantiewoning met luxueuze afwerking en subliem uitzicht. Chalet Erica biedt plaats aan 6 personen. Het vakantiehuis is residentieel en rustig gelegen met zuidelijk georiënteerde terrassen, zicht Ourthe-Aisne vallei.
Vakantiehuizen in België huren? Belgie-vakantiehuis.be.
Zeer rustig gelegen chalet, 2 km van het stad, samen met de chalet is er ook een stuk afgesloten bos, waar kinderen zich kunnen uitleven,1, huisdier toegelaten, in onze prijs is alles inbegrepen, geen bijkomende kosten meer van elektriciteit, water, gas en hout enz wel komt er nog 55 euro bij.
Barvaux Chalets.
Barvaux sur Ourthe. Wanneer je de eerste bossen van de Ardennen passeert begint pas echt de vakantie! Chalet Moby en chalet Evenhooghe hebben alles te bieden wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie! 0472 36 54 48. COPYRIGHT 2018 BARVAUX CHALET.
Chalet Lot - Gemeente Beersel.
Walravensstraat 27, 1651 Lot. Chalet Lotkan gebruikt worden voor sociaal-culturele activiteiten: ledenactiviteit zonder winstoogmerk, podiumvoorstelling, filmvertoning, tentoonstelling, les of voordracht, quiz., Categorie A: Alle handelsvennootschappen, onderwijsinstellingen van buiten de gemeente, verenigingen of privépersonen die niet onder B of C vallen.
Chalets in de Ardennen Moulin de Hotton.
Chalet Forel 2 pers. Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Forel. Deze accommodatie geschikt voor 2 personen is van alle gemakken voorzien. In deze accommodatie is een huisdier toegestaan. Chalet Zalm 4 pers. Midden in de Belgische Ardennen, nabij het water, staat de chalet Zalm.
Chalet - Wikipedia.
Zo ging de benaming chalet over op allerlei villa 's' en vakantiewoningen, die doorgaans niets met het oorspronkelijke chalet van doen hebben. Etymologie bewerken brontekst bewerken. Het woord chalet vindt zijn oorsprong uit het woord Chahtelèt in het Arpitaans sprekende Alpengebied en komt vermoedelijk van het Middeleeuws-Latijnse woord casalis, dat schuilplaats betekent.
Be Chalet, Ferrières - Bijgewerkte prijzen 2021.
Gasten van het chalet kunnen wandelen in de omgeving of genieten van de tuin. Be Chalet bevindt zich op 30 km van Luik en op 13 km van Durbuy. De dichtstbijzijnde luchthaven is Luik, op 32 km van de accommodatie.
Home Chalet 4 seizoenen.
Dan is deze chalet De 4 Seizoenen een zalige uitweg. De chalet voor 12 personen met luxe faciliteiten zoals sauna, boxsprings, moderne inrichting, barbecue, tv en DVD, maakt er een onvergetelijk verblijf van. En dit in hartje ardennen, in het dorp Biron, tussen La Roche en Durbuy.
Chalet 110 in Durbuy.
Het huisje heeft een eigen gemeubileerd balkon. In de Chalet is gratis WIFI en digitale TV alle Belgische en Nederlandse zenders aanwezig. Heeft deze tekst of de gedetailleerde beschrijvingen in Onze" chalet" uw interesse nog meer opgewekt, ga dan gerust over tot een reservatie.
chalet Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: chalet DE chalet EN chalet ES. Vertalingen chalet FRNL. We hebben geen vertalingen voor chalet in Frans Nederlands.

Contacteer ons