Op zoek naar gent?

gent
Alles over jouw favoriete voetbalclub KAA Gent.
Via deze account worden alle KAA Gent platformen zoals online ticketing, de nieuwe webshop en de membership omgeving gebundeld via één login. Deze account zal je nodig hebben om, vanaf mogelijk, je abonnement digitaal te verlengen, losse tickets te bestellen, Streamic te bekijken of een aankoop te doen in de nieuwe webshop.
Holiday Inn - Gent Expo.
Reserveer uw kamer of vergaderzaal in Holiday Inn Gent Expo. Vanuit het hotel is het stadscentrum van Gent makkelijk te bereiken. Holiday Inn Gent Expo is gelegen aan de kruising van de E40 Brussel-Oostende en de E17 Amsterdam-Parijs autostrades. Met de wagen bent u op 15 minuten in het centrum van Gent.
Gent ICC.
Gent ICC wil binnen de Citadelsite op een efficiënte en duurzame manier ideeën, mensen, kennis, cultuur en vertier met elkaar verbinden door de uitwerking van MICE-activiteiten in een omgeving waar erfgoed, service, kennis, duurzaamheid en comfort centraal staan. Gent ICC maakt van de Citadelsite een MICE venue met een internationale uitstraling dat fungeert als knooppunt in de stad waar ieder zich thuis voelt.
Gent informatie.
De meest interessante bezienswaardigheden van Gent vind je in een handig overzicht met alle Gent hoogtepunten.: de top 10 bezienswaardigheden van Gent. Kerstmarkt van Gent. Iedere winter wordt er in Gent een grootse kerstmarkt gehouden. Deze kerstmarkt staat in het centrum van Gent.
Gent informatie.
Waar je in de zomer naar Gent trekt voor de Gentse Feesten, daar kun je in de wintermaanden ook in Gent terecht voor de Gentse Winterfeesten. Dit evenement is samengesteld uit verschillende winterse attracties en evenementen zoals de kerstmarkt van Gent, de ijspiste onder de Stadshal, de winterfoor, het reuzenrad en diverse muzikale optredens in het hart van Gent.
Opnieuw klacht over grensoverschrijdend gedrag in uitgaansbuurt Gent: Studente" heeft snel en goed gehandeld" VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artike
Zo kan er echt gevolg gegeven worden aan dit gedrag, besluit Joiris. De recente feiten, waaronder twee mogelijke verkrachtingen waarbij er zelfs slachtoffers verdoofd zouden zijn, zorgen voor veel verontwaardiging in Gent, eerder was er ook al een mars tegen seksueel geweld.
Voor en door stadsgenoten. Gent Leest.
Welkom Gentse lezer! Dit is het begin van een nieuw leesavontuur! Op zoek naar leestips, leesplekken of literaire evenementen? Hier kan je alles vinden wat Gent haar lezers te bieden heeft! Lees je graag en wil je anderen inspireren met jouw leestips of leesplekken?
Floraliën Gent.
Van 29 april tot en met 8 mei 2022 staat Gent in het teken van bloemen, planten met Mijn Paradijs, mijn wereldse tuin het thema van Floraliën Gent. De 36de editie van Floraliën Gent gaat door in de vertrouwde gebouwen van het ICC, de Floraliënhal en het Kuipke.
Tickets kopen in Gent ticketsgent.be.
15 januari 2021 2000.: Doe de groeten aan de ganzen. 17 januari 2021 1500.: 5 februari 2021 2000.: Maandag Vrijdag van 10.00 tot 18.00. Zaterdag van 14.00 tot 18.00. Gesloten op zondag. Vestigingsadres: Biezekapelstraat 5 9000 Gent. Bezoekadres: Sint Baafsplein 17 9000 Gent.
Museum voor Schone Kunsten Gent MSK Gent.
Rondleiding voor blinden en slechtzienden: tegenhangers rondleidingen. Lezing: Joost mag het weten: het lopend onderzoek naar de 15de-eeuwse Calvarietriptiek van Gent lezingen symposia. Workshop voor volwassenen: Diepdruk droge naald workshops. Kerstatelier voor kinderen 4-6 jaar VOLZET workshops. Kerstatelier voor kinderen 7-12 jaar workshops.
Arteveldehogeschool Gent denk.doe.word.
Wil je graag in contact blijven met onze hogeschool? Via onderzoeksprojecten, stages, bachelorproeven en andere samenwerkingen zorgen we voor een duurzame en nauwe relatie met het werkveld. Wil je graag dat we jou ook op de hoogte houden van onze werking en initiatieven?

Contacteer ons