Meer resultaten voor op

op
Xbox Support.
Home - Laat je vaccineren.
Ga naar de griepcampagne voor 50, zwangere vrouwen en chronisch zieken. Vlaamse Regering vraagt om derde prik algemeen in te voeren. 22 oktober 2021. Geen beveiligingsfout in CovidScanBE. 15 oktober 2021. Hou je bescherming tegen COVID-19 op het hoogste niveau met een herhalingsvaccin.
Korting op onroerende voorheffing voor nieuwbouwwoningen met verlaagd E-peil Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Let op: om de korting op de onroerende voorheffing te ontvangen, is het belangrijk dat het adres, en niet enkel het gebouw-ID-nummer, vermeld staat op het EPC-bouw. Lees daarvoor na hoe de verslaggever de aangifte correct koppelt in het Gebouwenregister.
Gratis woordenboek Van Dale.
1 op voorzetsel 1 een plaats aanduidend: op de tafel steunend op; op de deur kloppen tegen; op een dorp wonen in; op zijn kamer zijn in; dicht op elkaar in de nabijheid van; op huis aan in de richting van, naar huis toe; op de trein stappen in; België op café gaan daarnaartoe 2 een tijd aanduidend: op een dag toen een bep.
Welzijn op het werk - Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
Een beter inzicht hierin is belangrijk om te bepalen welke taken het best door een interne dienst voor preventie en bescherming op het werk en welke taken het best door een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk worden uitgevoerd.
Fiscus krijgt inzage in hoeveel geld op Belgische bankrekeningen staat De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
De maatregel is sinds eind 2020 van kracht, maar het is pas ten laatste op 31 januari 2022 dat de extra gegevens een eerste keer meegedeeld moeten worden aan het CAP, en wel voor de 'afsluitingsdatums' 31 december 2020, 30 juni 2021 en 31 december 2021.
Download eID software.
De eID software is momenteel niet beschikbaar voor mobiele besturingssystemen. Om de eID software of eID Viewer te kunnen downloaden of het aanmelden te testen, moet u deze website bezoeken op een standaardcomputer met een besturingssysteem zoals Windows, macOS of Linux. Download de eID software. Om te kunnen aanmelden met uw eID is het noodzakelijk dat u de software hebt geïnstalleerd op uw computer. Hoe de eID software installeren? Voor Windows 10/8.1. Voor Windows 10/8.1. Voor macOS 10.12 of hoger. eID software downloaden voor een ander besturingssysteem. Is de eID software succesvol geïnstalleerd op uw computer? Dan kan u het aanmelden bij de online overheidsdiensten testen. Klik hiervoor op 'Aanmelden' met CSAM'. Aanmelden met CSAM. Deze webbrowsers kan u gebruiken om aan te melden.: Internet Explorer 11. Voor deze browser moet u eerstde eID add-on installeren. Download de eID Viewer. Na de installatie van de eID software, kan u ook de eID Viewer installeren. Dankzij deze toepassing kan u al uw eID kaartgegevens bekijken. Lees meer overde eID Viewer. Opmerking: de eID Viewer is niet vereist om aan te kunnen melden. Download eID viewer. Voor Windows 10/8.1. Gratis download eID viewer.
Gezond op reis Wanda.
Gezond op reis. Maak nu een afspraak. Gezond op reis. Voor de reis. Familie en vrienden in het buitenland bezoeken. Zwanger en reizen. Tijdens de reis. Eten en drinken. Ziek tijdens of na een reis. Download onze gratis app en raadpleeg ook offline al je reisinformatie.
Ontdek de kortingen die nu bij Colruyt lopen Colruyt. Group. Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_blk_100317.
Ontbijt voor iedereen. Profiteer het hele jaar door van voordelen voor je vereniging. Virtuele rondleidingen bij Colruyt Group. Baby Aan Boord. Groenten en fruit op school. Speciaal voor kids. De Colruyt-folder aanvragen. Met Colruyt op kamp voor de laagste prijzen.
Samen met jullie strijden wij elke dag tegen kanker Kom op tegen Kanker.
Draag je steentje bij in de strijd tegen kanker: steun, doe mee aan of organiseer een actie. Kom op en wandel. Samen met Natuurpunt heeft Kom op tegen Kanker in elke Vlaamse provincie een wandelpad uitgestippeld.Een wandelpad om even bij stil te staan. Om tot rust te komen. Ontdek de wandelpaden. Dag tegen Kanker. Op donderdag 21 oktober speldden we weer massaal onze gele lintjes op.
Ouderlijk toezicht gebruiken op de iPhone, iPad of iPodtouch van uw kind - Apple Support BE.
Ouderlijk toezicht gebruiken op de iPhone, iPad of iPodtouch van uw kind. Met Beperkingen in Schermtijd kunt u specifieke apps en functies op het apparaat van uw kind blokkeren of beperken. U kunt op uw iPhone, iPad of iPodtouch ook beperkingen instellen voor expliciet materiaal, aankopen en downloads, en privacy.

Contacteer ons