Zoeken naar woordenboek

woordenboek
Synoniemen.net - gratis online synoniemenwoordenboek.
Het biedt naast een online synoniemenwoordenboek ook woordvertalingen en een hoop extra's. Een synoniem is een ander woord voor' '' een ander woord voor: woorden noemen we synoniem als ze ongeveer hetzelfde betekenen. Kies hierboven het tabblad synoniemen of vertalingen en voer je zoekwoord in, gevolgd door Enter of een klik op het vergrootglas. Voor het beste resultaat gebruik je het enkelvoud of de onvervoegde vorm en bij werkwoorden het hele werkwoord. Wil je zomaar wat bladeren? Bekijk dan synoniemen voor een willekeurig trefwoord. Kies voor grafische weergave. Het laatste nieuws. 23 augustus 2021 - 15 jaar Synoniemen.net. 27 augustus 2020 - Synoniemen.net accepteert vanaf nu donaties. 23 juni 2020 - Woorden ontwarren. Het woordenboek waar alles mee begint. Synoniemen.net leent zich veel beter dan een papieren woordenboek voor snel zoeken en gericht verder speuren: ieder resultaat maak je met één klik tot het nieuwe zoekwoord. Mocht je na de resultaten op deze site nog behoefte hebben aan resultaten uit andere digitale woordenboeken, dan kun je vanaf iedere resultaatpagina meteen doorklikken naar de resultaatpagina voor jouw zoekwoord bij andere woordenboeken, zoals het nogal beknopte Van Dale Hedendaags Nederlands Woordenboek en het nogal uitgebreide Woordenboek der Nederlandsche Taal WNT.
Juridisch Woordenboek NL-FR/FR-NL set.
Juridisch Woordenboek NL-FR/FR-NL set. Hoeveel juridische woorden en uitdrukkingen uit het andere taalgebied zijn er niet waarvan u als jurist of vertaler de juiste vertaling niet kent? En hoe Lees meer. Hoeveel juridische woorden en uitdrukkingen uit het andere taalgebied zijn er niet waarvan u als jurist of vertaler de juiste vertaling niet kent?
woordenlijst.
De regels van de spelling zijn beschreven in de Leidraad. De Woordenlijst Nederlandse Taal is in boekvorm te koop als het Groene Boekje. Nederlandse Taalunie 2021, alle rechten voorbehouden. Suggesties of vragen? Stuur een e-mail naar info@taalunie.org Meer weten over taal?
Poster Personaliseerbare Woordenboek Poster snelle levering.
In elke woonkamer vond je dus wel een woordenboek. In plaats van op het Internet kijken moest je dus daadwerkelijk een boek open doen om het woord te vinden. Bijvoorbeeld de Dikke van Dale. Als herrinnering aan deze glorieuze tijden zijn wij trots om jullie de woordenboek poster te presenteren.
Woordenboek - Vind de betekenis van woorden.
Vind de betekenis van woorden in onze Nederlandse Engelse woordenboeken. Onze verklarende woordenboeken helpen je met het vinden van de betekenis van een woord. Naast de definitie van woorden bevat het woordenboek ook voorbeelden, synoniemen en andere gerelateerde termen. Over deze site.
Woordenboeken Vlaamse overheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Algemeen Nederlands Woordenboek ANW: http//anw.inl.nl.: Het Algemeen Nederlands Woordenboek is een nieuw elektronisch woordenboek van het eigentijdse Nederlands in Nederland en Vlaanderen. Het bestrijkt de periode 1970-2018 en beperkt zich tot het algemene Nederlands, met de nadruk op de geschreven taal.
Woordenboek - Wikipedia.
Een fragment uit een Nederlands- Pools woordenboek. Een woordenboek is een doorgaans alfabetisch gerangschikte verzameling woorden in een of meerdere talen die een naslagwerk vormen dat informatie geeft over de betekenis, de uitspraak, de spelling, de taalkundige eigenschappen, de afbreekpunten en de synoniemen van elk opgenomen woord. Daarnaast worden doorgaans voorbeelden gegeven van het gebruik van het woord, zoals in vaste verbindingen met andere woorden. Meertalige woordenboeken geven doorgaans de informatie over de woorden in een andere taal dan waaruit de woorden zelf komen en een vertaling ervan. Daarnaast bestaan er specialistische woorden op allerlei vakgebieden. 2 Nederlandse woordenboeken. 4 Elektronische woordenboeken. 6 Externe links. Typen bewerken brontekst bewerken. Men onderscheidt verschillende soorten woordenboeken. De dictionaire of het vertalende woordenboek is het oudste type. Ze geven de betekenis van woorden in een vreemde taal in de taal van de raadpleger. In de Middeleeuwen bestonden dergelijke woordenboeken of woordenlijsten om Latijn te leren. Vanaf het eind van de Middeleeuwen verschijnen er woordenboeken voor moderne talen als Frans en Hoogduits.
Prisma woordenboek Action.com.
Woordenboek Armeens Nederlands Uitgeverij Lannoo.
Woordenboek Armeens Nederlands. Woordenboek Armeens Nederlands. Woordenboek Armeens Nederlands. Een uitgebreide woordenlijst met duizenden termen uit het Armeens vertaald naar het Nederlands. Een nuttig instrument voor iedereen die met deze taal of met mensen die Armeens spreken in aanraking komt.
www.maklu.be: Boekdetails: Woordenboek Filosofie. Geheel herziene en aangevulde uitgave.
Voor de discipline of het vak filosofie op elk onderwijsniveau bestaat de behoefte aan een bruikbaar en geactualiseerd woordenboek. In niet mindere mate geldt dit ook voor de ruimere kring van het meestal erudiete niet-filosofische geschoolde lezerspubliek. In dit gemis wordt met dit Woordenboek Filosofie voorzien.
Uitvinder Vlaams woordenboek zoekt overnemer: Ik heb geen t. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Uitvinder Vlaams woordenboek zoekt overnemer: Ik heb geen tijd meer, maar deze taalrijkdom mag niet verloren gaan. Het Vlaams woordenboek, een website met de betekenis van bijna 34.000 woorden en uitdrukkingen in het Belgisch-Nederlands, zoekt een overnemer.

Contacteer ons